Massages

Massages zijn al eeuwenoud en eigenlijk is het wonderlijk dat er nog steeds heel veel mensen zijn die niet bekend zijn met deze geweldige manier van (preventie) gezondheid.

Tijdens de massage gaat je aandacht naar je lichaam, het ontspant lichaam en geest, zorgt ervoor dat energie beter doorstroomt en het zelf genezend vermogen wordt groter. Stress en allerlei fysieke kwaaltjes verminderen en er ontstaat meer harmonie tussen lichaam en geest. Dit alles geeft een algemene helende werking.

De massages die wij aanbieden zijn de volgende:

- Borsten en buik massage -
- Zachte, olie ontspanning massage -
- Zwangerschapsmassage -
- Kraambed en Blije Mama massage -
- Cellulite massage -
- Stempel/Chakra ontspanning massage -

Borsten-Buikmassage


De buik en de borsten worden tijdens een lichaamsmassage vaak overgeslagen, er heerst een taboe op om borsten te masseren, het wordt als erotisch gezien en dat is niet gepast. Als borstweefseltherapeute vind ik het uitermate belangrijk dat naast de buik ook de borsten goed verzorgd worden, dus ook gemasseerd.


Masseren is verzorgend, koesterend en brengt ontspanning in het hele lichaam. Dat de borsten energie uitwisselen met de baarmoeder, eierstokken en de yoni is mooi meegenomen. Dat zijn gebieden die diep weggestopt liggen en nooit of nauwelijks aandacht krijgen. Tijdens de borstmassage liften ze dus eigenlijk mee hoe ontspannender de borsten, hoe beter voor je onderlichaam. Dan komt de buik aan de beurt. Energetisch gezien 'woon' je in je buik. Dit klinkt misschien gek maar voel maar een als je bang bent of gespannen. Sommige voelen dan spanning in de borst, andere in de buik. Ook je darmen reageren op stress. Het is daarom gek dat de buik vaak wordt overgeslagen tijdens een massage. Juist door hier aandacht aan te geven kom je uit je hoofd en breng je ontspanning daar waar je hoort te zijn.


Je bent ongeveer 1,5 uur binnen, we drinken eerst een kopje thee om kennis te maken. Daarna volgt de massage van ongeveer 1 uur, hierna blijf je nog even lekker liggen om bij te komen, je voelt je als herboren als je de deur weer uitstapt.
Tijdens de massage worden ook je hals, schouders, hoofd, armen, oksels en benen meegenomen.


Kosten € 88,00 betaling per bank / €80,00 betaling contant


Boek je ontspanning via: 06-10 17 23 02 (Cheraina)

* Bij twijfel over de conditie van de borsten wordt altijd doorverwezen naar de huisarts of specialist.

Super zachte, olie ontspannings massage


Laat je verwarmen, laat de zachte aanraking je ontspannen, laat je liefdevol wegzakken, laat de wereld even voor wat het is en laat je meedrijven alsof je op een wolkenbed door de lucht zweeft.
Je hele lichaam kijgt aandacht, (behalve je yoni), Je wordt omringd door warmte en geraakt door zachte handen en doeken. Een heerlijke olie vult de ruimte terwijl er op de achtergrond de zachte muziek je nog verder laat wegzakken.

De totale behandeling inclusief kennismaking met een kopje thee duurt ongeveer 2 uur.


De kosten hiervan € 111,00 betaling per bank / €100,00 betaling contant


Boek je liefde volle aanraking via: 06-44 94 02 80 (Ellie)

Zwangerschaps-massage


Je bent zwanger, alles verandert en tegelijkertijd alles gaat gewoon door. Een massage speciaal voor jou, zodat jij even tot rust kunt komen en je verwend en gekoesterd mag voelen.

De zwangerschapsperiode is een mooie tijd waarin veel veranderd in je lichaam. Zo zijn er fysieke en hormonale veranderingen en uiteraard de invloed op je bloedsomloop. Alles wordt soepeler en losser om ruimte te kunnen maken voor je kindje en om je voor te bereiden op de bevalling.
Veel voorkomende lichamelijke klachten zijn pijn in je rug en nek, kramp in je kuiten, slecht slapen, vocht vasthouden, bekkenklachten.


Aandacht en massage hebben hierbij een hele belangrijke rol. Het geeft directe verlichting van pijn en ongemak. De massage zorgt ervoor dat je de zwangerschap meer bewust kunt ervaren. Hierdoor worden de signalen die je lichaam af geeft duidelijker, het verbetert je bloedcirculatie waardoor afvalstoffen sneller je lichaam verlaten. Het werkt kalmerend, pijn bestrijdend en het geeft je een geluksgevoel.
Tijdens de behandeling lig je half in de kussens, zodat je tijdens de massage niet hoeft te draaien. Je wordt lekker toegedekt, de heerlijke warme olie zorgt ervoor dat je nog beter kunt wegdromen.


- Behandeling: alleen op afspraak
- Duur van de afspraak: 1 uur
- Kosten: € 60,00 betaling per bank / €55,00 betaling contant

Voor het maken van een afspraak: 06-10 17 23 02 (Cheraina)


* Bij twijfel over uw lichamelijke conditie wordt altijd doorverwezen naar de huisarts of specialist.

Kraambed/Blije Mama Massage


Trots! Eindelijk na al de maanden ligt je kindje in je armen. Je hebt alles opzij gezet, alles gegeven. De oerkracht heeft je over je grenzen heen getild om dit prachtige kindje op aarde te zetten. Een kind voor altijd aan jouw verbonden, de navelstreng blijft als een energetische verbinding bestaan, het door knippen is slechts een fysieke scheiding.


Na deze intensieve overgave is je nieuwe leven begonnen, je leven als moeder, neem even de tijd om tot jezelf te komen want tijd voor jezelf zal steeds vaker een kwestie van plannen worden.

Terwijl je nog in je kraambed ligt kom ik naar je toe om je lichaam én geest te bevrijden van alle spanningen en misschien zelfs angsten en stress.


De Blije mama massage is speciaal ontwikkeld voor jou, de kersverse moeder. In deze zogenaamde Thaise post partum massage sta jij centraal en wordt er zowel fysieke als mentale aandacht gegeven door middel van diverse lichaamsbehandelingen gedurende 3 dagen.
De massages vinden plaats vanaf de 2e of 3e dag na de bevalling of na 4 tot 6 weken na een keizersnede.

In Azië worden deze behandelingen in het ziekenhuis na de bevalling standaard ingezet. In het Westen is dit geheel nieuw. In het Oosten gaat men ervan uit dat de moeder eerst zelf goed in haar vel moet zitten en voldoende energie moet hebben, voordat zij in staat is om ook goed voor haar pas geboren baby te kunnen zorgen.


De eerste 2 dagen start je met een kruidenstoombad. Met dit stoombad word je meest heilige plek, de plek waaruit nieuw leven is geboren verzorgd. Hierna krijg je een stempelmassage, de stempels komen uit India en zijn samengesteld voor vrouwen die net zijn bevallen en bevatten speciale kruiden en kristallen. Deze kruiden en kristallen in combinatie met speciale massage technieken zorgen ervoor dat alle spanning uit het lichaam verdreven wordt.


Na deze massage ga je je steeds meer jezelf voelen. De derde dag vervalt het stoombad en starten we met de stempelmassage, na afloop krijg je een lichaamspakking/scrub op armen en benen voor een goede doorbloeding. Zodat de energie weer terugkomt en het lichaam sneller herstelt. Ook krijg je lichte oefeningen om de spieren aan te sterken en voedingsadviezen, voor zover je daar interesse in hebt.


Er zijn veel voordelen te benoemen, denk aan sneller herstel van het bekken, vermindering van postnatale pijnen, sterke afname van infecties, ondersteuning van een gezonde lactatie, vermindering van de zwelling/oedeem, betere bloedcirculatie en balancering van de hormonen, verlichting van heup-rug-nek en schouderpijnen en natuurlijk nog veel meer.
Het is ook mogelijk om 1 dag te boeken.


Overige informatie
- Duur van de afspraak: 1,5 uur
- Kosten op locatie bij je thuis: €199,00 per bank betaling / €190,00 contante betaling
(exclusief kilometervergoeding € 0,19 per km)
-Kosten bij ons in de praktijk: €155,00 per bank betaling / €150,00
contante betaling.


Voor het maken van een afspraak bel: 06-10 17 23 02 (Cheraina)


* Bij twijfel over uw lichamelijke conditie wordt altijd doorverwezen naar de huisarts of specialist.

Cellulite Massage


De laatste loodjes van het afvallen. Er blijven altijd plekken die maar niet weg willen gaan, hoeveel je ook afvalt. In dat geval kan sculpturing massage worden ingezet. De plaatselijk ondersteuning met deze massagetechnieken werkt optimaal. Niet alleen wordt de huid versterkt, vet verminderd maar is ook uitstekend toepasbaar voor vermindering van cellulitis.
De behandelmethode is gebaseerd op de speciale massage bewegingen uitgevoerd in een specifieke volgorde en absoluut pijnloos.

Het gaat om 8 massages die worden uitgevoerd in een bepaalde tijd van de maand, 2 algenpakkingen, een intake en een nameting, verder wordt er gewerkt met verschillende etherische oliën oa. Citroen, Sandelhout, Bitter Orange, Cipres, Pepermunt, Salie met als basis Jojoba olie. Daarnaast worden er adviezen geven over voeding, beweging, ontspanningsoefeningen en saunagangen.


Overige informatie:
- Behandeling: alleen op afspraak
Kosten: 8 massages

          Armen €255,00 per bank betaling / €230,00 contant
Buik €255,00 per bank betaling / €230,00 contant
Rug €300,00 per bank betaling / €270,00 contant
Benen voor en achter €455,00 per bank betaling / €410,00 contant
Hele lichaam € 1.366,00 per bank betaling / €1.230,00 contant


Voor het maken van een afspraak bel: 06-44 94 02 80 (Ellie)

* Bij twijfel over uw geestelijke of lichamelijke conditie wordt altijd doorverwezen naar de huisarts of specialist.

Chakra massage


info volgt


Overige informatie:
- Behandeling: alleen op afspraak
- Duur van de afspraak: 2 uur
- Kosten: €120,00 per bank betaling / €111,00 contant

Voor het maken van een afspraak bel: 06-44 94 02 80 (Ellie)

* Bij twijfel over je conditie wordt altijd doorverwezen naar de huisarts of specialist.