Borstverzorging, de workshop

We kunnen er niet omheen, onze borsten. Sommige vinden ze mooi, andere vinden ze vervelend en lastig. Hoe dan ook, verzorging hebben ze nodig.

Het verzorgen van je borsten heeft een groot impact op de rest van de lichaam. Je borsten staan namelijk direct in contact met je baarmoeder en je eierstokken. In je borstkas zit je hart en je longen, je slokdarm, maag en je keel en nog veel meer. Alles staat in verbinding met elkaar en is op elkaar afgestemd als een geoliede machine. Loopt het ergens vast dan is dat merkbaar in de omgeving. Omdat het lichaam zo’n bijzonder organisme is, is het in staat om uitgevallen functies grotendeels tijdelijk over te nemen. Houdt een probleem langer aan volgen merkbare problemen.

Het verzorgen van je borsten is vrij makkelijke manier om beter in je vel te zitten. Door het borstweefsel soepel te houden krijgen ziektekiemen minder kans omdat het immuunsysteem wordt gestimuleert. Afvalstoffen vinden hun weg naar buiten en schimmels en bacteriën krijgen minder kans om te gaan groeien.

Tijdens deze workshop leer je op welke manieren jij je borsten kunt verzorgen. Waarschijnlijk heb je al wel gehoord dat je borsten kan borstelen of misschien ben je al hiermee begonnen. Waarom borstelen zo gezond is, niet alleen voor je borsten maar voor je hele lichaam, vertel ik je tijdens de workshop.Maar er is meer te leren, veel meer, want wat als borstelen niet jouw ding is? We gaan het ook hebben over zelfmassage, ademhalen, voeding en beweging.

De workshop duurt ongeveer 3 uur en is inclusief de hartolie voor de zelfmassage, een borstenborstel en het boek BorstenKracht.


Kosten: € 75,00 (minimaal deelname 4 personen)
Kom in loszittende kleding.

Data's volgen, als je zelf al een leuke groep hebt met wie je dit wil doen, kun je altijd contact op nemen om de workshop te plannen!