Workshops

Onze workshops zijn in 3 stappen te verdelen. De eerste en kleinste stap is de BorstenBabbel, dat is alleen een gesprek en informatie. Dan komt de workshop Borstverzorging waarbij je zelf gaat oefenen en tot slot zijn er verdiepingsdagen. Van deze verdiepingsdagen zijn er 7 verschillende, voor de 7 verschillende type vrouwen die in het boek BorstenKracht benoemd worden.

Daarnaast zijn er regelmatig ook andere workshops in samenwerking met andere leuke mensen!

Workshop Borstverzorging op het Springflower Festival 2022

BorstenBabbel

Een BorstenBabbel is een informatieve babbel over de borstverzorging. Er wordt uitleg gegeven over de voordelen van het verzorgen van je borsten en over hoe je dat kan doen. Het is een goede kennismaking en laagdrempelig. Er is ruimte voor persoonlijke vragen, maar alleen luisteren is ook goed!

*Tijd: duurt 2 uur
*Kosten op locatie: in overleg
*Kosten bij ons: €15,- pp incl. koffie/thee/lekkers

Workshop Borstverzorging

In deze workshop gaan we een stap verder dan in de BorstenBabbel. Nu gaan we leren én oefenen hoe dat we onze borsten mogen verzorgen. Verschillende methoden komen aan bod zoals droogborstelen en masseren. Omdat we gaan oefenen is ons bovenlichaam ontbloot.

Bij deze workshop zijn een flesje hartolie, 1 borstel naar keuze, het boek BorstenKracht en koffie/thee en lekkers inbegrepen.

*Tijd: 1,5 a 2 uur
*Kosten bij ons: €85,- pp (incl. materialen)
*Kosten op locatie: in overleg

Er zijn regelmatig verschillende datums gepland, maar als je zelf al een leuke groep vrouwen hebt kunnen we ook in overleg een workshop organiseren!

Geplande datums:
Er zijn nog geen geplande datums

Verdiepingsdagen
'In je Kracht'

Wie is de belangrijkste persoon in mijn leven? IK! Ik ben de belangrijkste persoon in mijn leven!
Durf jij dat ook te zeggen over jezelf? Tegen jezelf of tegen een ander?

Op deze dag zeg je JA, dat durf ik. JA, dat kan ik. Jezelf belangrijk vinden is niet egoïstisch maar zelf-verzorgend. Als je Ja zegt tegen jezelf ben je instaat om niet alleen goed voor jezelf te zorgen maar ook voor die ander.
In je Kracht gaan staan helpt je daar enorm bij. Je leert hoe energie werkt en hoe je daarmee om kunt gaan.

In het boek 'BorstenKracht worden 7 type vrouwen omschreven. Tijdens de verdiepingsdagen komt elke keer een andere 'vrouw' aanbod.

Binnenkort volgende de nieuwe data's.