Zwangerschaps-massage


Zwangerschaps-massage

Je bent zwanger, alles verandert en tegelijkertijd alles gaat gewoon door. Een massage speciaal voor jou, zodat jij even tot rust kunt komen en je verwend en gekoesterd mag voelen.

De zwangerschapsperiode is een mooie tijd waarin veel veranderd in je lichaam. Zo zijn er fysieke en hormonale veranderingen en uiteraard de invloed op je bloedsomloop. Alles wordt soepeler en losser om ruimte te kunnen maken voor je kindje en om je voor te bereiden op de bevalling. Veel voorkomende lichamelijke klachten zijn pijn in je rug en nek, kramp in je kuiten, slecht slapen, vocht vasthouden, bekkenklachten.

Aandacht en massage hebben hierbij een hele belangrijke rol. Het geeft directe verlichting van pijn en ongemak. De massage zorgt ervoor dat je de zwangerschap meer bewust kunt ervaren. Hierdoor worden de signalen die je lichaam af geeft duidelijker en het verbetert je bloedcirculatie waardoor afvalstoffen sneller je lichaam verlaten. Het werkt kalmerend, pijn bestrijdend en het geeft je een geluksgevoel. Je wordt lekker toegedekt, de heerlijke warme olie zorgt ervoor dat je nog beter kunt wegdromen.

- Geschikt voor het tweede en derde trimester
- Behandeling: alleen op afspraak

- Duur van de afspraak: 1 uur
- Waardering € 65,00 betaling

Boek hier je verwen moment of bel 06-10 17 23 02 (Cheraina)

Ondersteunende producten vind je in onze webshop


* Bij twijfel over uw lichamelijke conditie wordt altijd doorverwezen naar de huisarts of specialist.