Recencies
Een aantal fijne reacties op onze behandelingen. Bedankt voor alle lieve woorden!

Lunette 58 Rosmalen

Borstverzorging:
Ellie is een vakvrouw! Al snel weet ze op je gemak te stellen, legt alles uit en de massage wordt vakkundig en liefdevol gegeven. Ook geeft ze allerlei tips mee om de borsten gezond te houden. Een aanrader!


Man 25 Hedel
Energetische behandeling:

Bij Ellie heb ik een aantal sessies gehad. Ze stelt je snel op je gemak en weet je de juiste handvaten te geven om je op anderen en vooral positieve gedachten te zetten. Dit heeft mij geholpen met verschillende situaties in het dagelijks leven. Verder neemt ze de tijd en is ze een luisterend oor. Ga langs en ervaar het zelf.

Ellie, nogmaals heel veel dank voor je hulp


Birgitta 64, Den Bosch

Borstverzorging:
Het was voor mij als collega heel fijn deze borstmassage van Ellie te ervaren.
Die uitwerking hiervan heb ik als bevrijdend en vitaliserend en versterkend in mijn vrouw-zijn ervaren. Deze massage bij Ellie is zeker aan te bevelen als je iets goeds voor je zelf wilt doen.


Paula 60 Hedel

Massage:
Heerlijke ontspanningsmassage gehad. Ellie doet het met rust en gevoel voor jou persoonlijk. Cadeautje voor mezelf vandaag.


 

Anja 51 Den Bosch

Energiebehandeling:
Vorige week kwam ik uitgeput bij Ellie. Ellie stelde voor om mij een 'energieboost' te geven. Dat is gelukt! Vier behandelingen in één week en ik bruis! Mijn hoofd is weer helder, ik heb weer inspiratie! Dank je wel!


 

Femke 34 Hedel

Energiebehandeling:
Vandaag laatste energie behandeling/massage gehad.
Was erg prettig en ontspannen, weer energie om verder te kunnen. Je voelt het verschil! Echt een aanrader voor als je moe bent! Lichamelijke klachten worden ook minder. Ga zeker nog terug! Bedankt Ellie

Vrouw 41 Rosmalen

Borstverzorging:
Zacht! Na een behandeling bij Ellie zijn mijn borsten rustig en zacht, doordat zij ze met vakkundigheid maar vooral met liefde benadert.
Integer en warm, ik raad het iedereen aan. Fijne sfeer met lekkere geuren en mooi licht in haar blokhut. Dank je wel!


Jeanette 60 Oss

Borstverzorging:
Ellie is heel aandachtvol en stelt je gelijk op je gemak. Ze voelt goed in wat er op dat moment nodig is. Zelfs als er niks nodig is

 

Sharon 48 Heereveen

Borstverzorging:
Ik heb mijn borsten eigenlijk altijd beschouwd als een lastig onderdeel, en bij jou op de tafel was er voor het eerst het gevoel dat het juist een integraal deel van me is.