Borst-Buik massage


Borst-Buik massage

De buik en de borsten worden tijdens een lichaamsmassage vaak overgeslagen, er heerst een taboe op om borsten te masseren, het wordt als erotisch gezien en dat is niet gepast. Als borstweefseltherapeute vind ik het uitermate belangrijk dat naast de buik ook de borsten goed verzorgd worden, dus ook gemasseerd.

Masseren is verzorgend, koesterend en brengt ontspanning in het hele lichaam. Dat de borsten energie uitwisselen met de baarmoeder, eierstokken en de yoni is mooi meegenomen. Dat zijn gebieden die diep weggestopt liggen en nooit of nauwelijks aandacht krijgen. Tijdens de borstmassage liften ze dus eigenlijk mee hoe ontspannender de borsten, hoe beter voor je onderlichaam. Dan komt de buik aan de beurt. Energetisch gezien 'woon' je in je buik. Dit klinkt misschien gek maar voel maar een als je bang bent of gespannen. Sommige voelen dan spanning in de borst, andere in de buik. Ook je darmen reageren op stress. Het is daarom gek dat de buik vaak wordt overgeslagen tijdens een massage. Juist door hier aandacht aan te geven kom je uit je hoofd en breng je ontspanning daar waar je hoort te zijn.

Je bent ongeveer 1,5 uur binnen, we drinken eerst een kopje thee om kennis te maken. Daarna volgt de massage van ongeveer 1 uur, hierna blijf je nog even lekker liggen om bij te komen, je voelt je als herboren als je de deur weer uitstapt.
Tijdens de massage worden ook je hals, schouders, hoofd, armen, oksels en benen meegenomen.

Waardering € 88,00

Boek hier je ontspanning via: 06-10 17 23 02 (Cheraina), 06-44-94-02-80 (Ellie)

* Bij twijfel over de conditie van de borsten wordt altijd doorverwezen naar de huisarts of specialist.