Ellie

Mijn naam is Ellie de Heus, Eeleke (auteur) ik woon in Hedel met mijn hond Dino.
Rond mijn 40ste wist ik eindelijk waar ik mijn tijd en aandacht aan wilde geven, mensen helpen van hun klachten af te komen. De kinderen waren al wat groter en ik kreeg meer tijd om mij te specialiseren in datgeen ik altijd al kon, wist en dacht. De ene opleiding volgde na de andere en eigenlijk leerde ik weinig nieuws. Wel meer inzichten in hoe ik het niet wil, zoals meelopen in de bizarre regels van de zorgverzekering en regels en afspraken hanteren omdat anderen dat ook doen. Ik volg mijn eigen weg en terwijl ik deze weg bewandel kom ik je tegen en sta ik open om je te helpen.

Ik neem de tijd, maak ruimte om je tot rust te laten komen tijdens een gesprek of tijdens een van de behandelingen/massages die ik te bieden heb. Velen voelen zich al een stuk rustiger na het eerste gesprek (intake). Dit gesprek is kostenloos en we bespreken samen welke behandeling het meest effectief voor je is. De weg die daarna volgt is afhankelijk van je verwachtingen maar altijd bijzonder.

Hoe dan ook, je komt er anders uit dan dat je begon, want ik ben je 'gereedschap'. En het genezen? Dat doe je zelf!

Meer over mij klink hier


Cheraina

Ik ben Cheraina en woon samen met mijn vriend en kat in Wijk en Aalburg. Ik heb veel verschillende leuke banen tegelijkertijd gedaan, maar wat ik echt wilde doen 'als ik groot ben' wist ik niet goed. Nu nog steeds niet eigenlijk haha! Want ik ben nog veel dingen aan het leren. Ik ben begonnen met masseren, en die wereld is al heel groot en verschillend! Wie weet wat ik nog meer voor interessante dingen tegen kom.

De reden dat ik met mama samen Borsten en Balans ben gaan doen is omdat er ook de ruimte is om te leren en dat toe te kunnen passen. Daarnaast was ik eigenlijk al een lange tijd achter de schermen aan het helpen met bijvoorbeeld de workshops, of het doorlezen van teksten en boekjes enz.

Zoals ik al vertelde ben ik nog aan het leren. Niet alle behandelingen geef ik maar bij een workshop of festival kunnen we elkaar zeker tegenkomen!


Cheraina en Ellie

Cheraina en Ellie

Ellie en Cheraina