Eén op één retraite


Retraite één op één

Wanneer heb  jij voor het laatst echt tijd en aandacht voor jezelf gehad en heb je kunnen loslaten wat je niet meer nodig hebt of niet meer wil.
Loop je over van de stress en en overvolle agenda? Schreeuwt je lichaam om aandacht, heb je overal pijntjes? Loopt je hoofd over en ben je moe? Het is tijd voor bezinning en inzicht, ontdekken wat je werk
elijk wil. Misschien zelfs een stap zetten om het in je dagelijkse leven te integreren. Oude denkbeelden loslaten en het nieuwe omarmen.

Na het weekend voel jij je bevrijd van stress en het moeten. Je lichaam is ontspannen en je hebt je hoofd tot rust gebracht. Er is overzicht ontstaan en je voelt de energie door je lichaam stromen. Je voelt weer wie je werkelijk bent.

Op vrijdagavond kom je aan. Nadat je bent geïnstalleerd nemen we de tijd voor je verhaal. Het hele weekend sta jij in het middelpunt. De dagen zijn gevuld met meditatie, aura reiniging, chakra healing, ceremonies, beweging, kaartleggingen. Waar jij behoeft aan hebt, misschien is dit rust of een stilte wandeling. Alles is bespreekbaar.

Het is fijn als je de dag erna nog wat rustig aan kunt doen zodat alles lekker kan indalen.

Waardering: Inclusief 2 overnachting, 2x ontbijt, 2x lunch, 2x diner, thee en koffie en versnaperingen € 999,00

Datum is in overleg. Bel of app met Ellie  (06 44 94 02 80) dan bespreken we de mogelijkheden.